Kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla başlattığımız proje kapsamında, farkındalık yaratmak amacıyla öğrenci, öğretmen ve velilerimizle birlikte kitap okuma program başlatıyoruz. Bu kapsamda kıymetli velilerimizi her pazartesi 20:00-20:30 saatleri arasında evimizde bulunan tüm elektronik cihazları kapatarak çocuklarımızla kitap okumaya davet ediyoruz

Okul müdürümüz Selçuk GÖÇGEN : Çocukların kitap okuma alışkanlığı edinmesi için öğrenci, öğretmen ve velilerin beraber kitap okuduğu etkinlikle okulumuz öğrencilerinde kitap okuma farkındalığını artırmayı hedefliyoruz.

20.12.2022 102

20-12-2022

Adres:
ŞÜKRÜPAŞA MAH. NECİP FAZIL KISAKÜREK CAD. ZIYAEDDIN FAHRI FINDIKOĞLU IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 44/1 YAKUTİYE / ERZURUM