Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu Ortaokulu

Vizyon: İstiyoruz ki ... . Okulumuzda, sosyal etkinlikler temel ihtiyaç kabul edilsin. . İstiyoruz ki ... . Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal faaliyet için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. . İstiyoruz ki ... . Okulumuzda , hem öğretmenler hem öğrenciler hem de veliler sosyal faaliyetlerin gelişmesine elinden gelen desteği versin. . İstiyoruz ki ... . Okulumuzda, her öğrencinin en az bir sosyal etkinliği olsun.. . İstiyoruz ki ... . Yapacağımız sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere çevreninin etkin katılımını sağlayarak ve okulun kapılarını halka açarak Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu Ortaokulu çevrenin kültür merkezi olsun.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Vatanını ve bayrağını seven, İnsana değer veren, Doğru ,dürüst ve çağdaş, Araştımacı ve çalışkan, Kendine yetmesini bilen, Büyüklerini sayan, küçüklerini seven, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakettiği yerine getirmek için, Sürekli çalışan, B i r e y l e r y e t i ş t i r m e k t i r . . .

Başarılar: Aldığı ödüller Beyaz Bayrak Mavi Gök Yeşil Bayrak

Saatler: 08.30 14.40
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 2204-B TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (442) 242 61 14

WEB - https://ziyaeddinfahrioo.meb.k12.tr

Adres - ŞÜKRÜPAŞA MAH. NECİP FAZIL KISAKÜREK CAD. ZIYAEDDIN FAHRI FINDIKOĞLU IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 44/1 YAKUTİYE / ERZURUM

Yerleşim Yeri - Konum olarak Erzurum ilinin merkezinde yer almaktayız.

Ulaşım Toplu Taşıma Araçları K7-K2-K3-G9 ŞÜKRÜPAŞA VE ÜNİVERSİTE MİNİBÜSLERİ İLE

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklığımız yürüyerek 10 dk dir.